Cautare

3762 de rezultate pentru "accidente rutiere 03 06 2010" (3.63 secunde)
La data de 20 decembrie 2010, in jurul orei 18:43, C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 11:30, D. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 03 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 8 Politie si lucratori din cadrul Brigazii Rutiere a Municipiului Bucuresti, au actionat in zonele adiacente unei piete din sectorul 2, intre orele 06.00 - 09.00, pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale cu produse de tutun, precum si pentru depistarea conducatorilor auto care nu respecta prevederile OUG nr.195/2002.
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 13.15, M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 10:20, L. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 06:40, V. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 21:10, G. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 12 decembrie 2010, in jurul orei 19:50, N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 12 decembrie 2010, in jurul orei 10.40, N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
De retinut e ca aceasta lege circula de prin 2010 insa de fiecare data a fost amanata. ... Toate acestea se intampla din cauza incidentelor rutiere din ultimii doi ani. Astfel, in toata aceasta perioada au avut loc peste 5000 de incidente rutiere produse de conducatorii de mopede.
In landul Nordrhein-Westfalen, cu precadere in Koln, Dusseldorf si Dortmund, au fost inregistrate accidente de circulatie. ... Astfel, pe numeroase autostrazi si drumuri nationale din acest stat sunt inregistrate blocaje, existand riscul de inzapezire sau de accidente.
Ministrul Muncii a precizat ieri ca in forma finala a bugetului, aprobata de Parlament, contributia la fondul pentru accidente de munca a crescut la 2%, in urma adoptarii de catre Legislativ a amendamentelor sindicatelor, desi sindicalistii se plang in continuare de diminuarea acestuia.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
Asta deoarece si numarul de accidente a crescut de la an la an, sporind astfel si valoarea cheltuielilor aferente despagubirilor. ¥ara noastra este depasita doar de Rusia la capitolul accidente auto.
Potrivit directorului Hans Rosesnstock, continua aplicarea programului de sanatate si siguranta in munca, cel care va ajuta sa se atinga tinta de zero accidente de munca.
Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente. ... Te poti asigura si pentru eventualele accidente, cand ai un handicap temporar si ai nevoie de venituri.
Numarul mare de accidente face ca, pentru Romania, asiguratorii sa calculeze, in urma studiilor de piata, o rata a daunelor de 60 - 70%.
google-analytics.com